Bandırmaspor'da büyük sevinç

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup play off çeyrek finalinin rövanşında Hacettepe'yi 2-0 yenerek yarı finale yükselen Bandırmaspor'da büyük sevinç yaşandı.

Bandırmaspor'da büyük sevinç

TARAFTARLA BÜTÜNLEŞTİLER

Bordo beyazlı futbolcular, karşılaşmanın bitimiyle birlikte kendilerine büyük sevinç gösterilerinde bulunan taraftarlarıyla bütünleştiler. Bu arada bazı futbolcuların alkışlar arasında folklorgösterilerinde bulundukları gözlendi.

"İNANCIMIZI KAYBETMEMİŞTİK"

Teknik direktör İsmail Ertekin, karşılaşmanın bitiminde deplasmanda oynadıkları ilk maçı 1-0 kaybederek Bandırma'ya dezavantajlı döndüklerini belirtirken şöyle dedi:

"Ancak tur inancımızı kaybetmedik. Hep bu takımı geçeriz, diye düşündük. Maçın başında bulduğumuz erken gol, bizim için büyük avantaj oldu. İkinci yarı her şey eşitlendi. Artık bizim için bir 45 dakika vardı. Gol yemeden atmamız gerekiyordu. Bunu da yapınca avantaj bize geçti. Bu skoru maçın sonuna kadar iyi korumayı bildik."

"ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ"

Bu tür maçlardan oyundan çok skora bakıldığının altını çizen İsmail Ertekin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Önemli olan turu geçmek. Turu geçtiğimiz için mutluyuz. Daha henüz yolun başındayız. Bundan sonra oynayacağımız yarı finalden sonra final oynayıp şampiyon olmak istiyoruz. Bunun içinde karşımıza çıkacak tüm rakiplerimizi yenmemiz gerektiğini biliyoruz." DHA