Seçim bürosu değil Vatan kalesi

Seçim bürosu değil Vatan kalesi

Vatan Partisi yurt çapında seçim çalışmalarına son hız devam ediyor. Yurdun her yerinde yüzlerce seçim bürosu açan Vatan Partisi açılış törenlerini davullarla zurnalarla şenlik havasında gerçekleştiriyor. İşte o törenlerden bazıları;

Vatan Kaleleri Başkent’e Dikildi

Başkent’te seçim bürolarını arka arkaya açan Vatan Partisi şimdiye kadar 25 seçim bürosu açılışı yaptı. Ankara 1. Bölge 2. Sıra adayı TRT Eski Başspikeri Mehpare Çelik “Meclis’e girecek ve tekrar Mustafa Kemal’in Meclisi’ni kuracağız.” dedi. Güçlü listesiyle dikkatleri çeken Vatan Partisi, seçim bürosu açılışlarında Ankaralılar’dan da büyük destek aldı.

Adana’da Halaylarla Büro Açılışı

Öcalan’ı yargılayan mahkemenin başkanı Turgut Okyay’ın liste başında yer aldığı Adana’da Vatan Partisi 2. Seçim bürosunu büyük bir coşkuyla açtı. Davul zurna eşliğinde halaylar çeken Vatan Partililere yoldan geçen araçlar kornalar ile destek oldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış töreninde konuşan Adana 1. Sıra milletvekili adayı Turgut Okyay, terörü bitirecek ve vatanın birliğini sağlayacak tek partinin Vatan Partisi olduğunu söyledi.

Kurdeleyi En Küçük Vatan Partili Kesti

İstanbul 1. Bölgede de son günlerde yeni 5 seçim bürosu açılışı gerçekleşti. Vatan Partisi 1. Bölge 2. Sıra adayı, İstanbul, İzmir ve Bursa Valiliği yapmış İçişleri Bakanlığı E. Müsteşarı Erol Çakır’ın katılımıyla gerçekleşen açılışlara büyük bir heyecan hakimdi. Fikirtepe seçim bürosu açılışında en genç Vatan Partili 15 yaşındaki lise öğrencisine kurdeleyi kestiren Çakır, gençliğin dinamizmine güvendiklerini dile getirdi.

Bursa’da Seferberlik İlan Edildi

Bursa’nın Yıldırım ilçesindeki seçim bürosunun kurdelesini Vatan Partisi Bursa milletvekili adayları kesti. Açılışta konuşan 1. Sıra adayı şehit babası Sezai Okay “Bursa’nın en genç ve dinamik kadroları ile en tecrübeli kadroları Vatan’da buluştu.” dedi. Bursa’nın tüm ilçelerinde örgütlendiklerini söyleyen Okay, ‘Çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el kalmayacak.’ dedi.

Çeşme Oluk Oluk Vatan’a Akıyor

İzmir’in Çeşme ilçesinde gerçekleşen seçim bürosu açılışına Çeşmeliler büyük destek verdi. İzmir 1. Bölge ilk sıra milletvekili adayı gazeteci Ümit Zileli açılışta yaptığı konuşmayla bütün Çeşmelileri Vatan saflarına çağırdı. Açılış töreninden sonra Çeşme esnafını ziyaret eden Vatan Partisi adayları, esnafın dertlerini dinledi ve dertlerine çözüm getireceklerinin sözünü verdi.

Isparta’da ‘Albay Muzaffer Tekin’ Seçim Bürosu

Isparta’nın Keçiborlu İlçesi’ne bağlı Senir Beldesi’nde ilk seçim bürosunu açan Vatan Partisi’ni köylüler “Bu köy bu Parti’ye yabancı değil.” Diyerek karşıladı. Seçim bürosuna Albay Muzaffer Tekin’in ismini verildi. Açılışta konuşan 1. Sıra milletvekili adayı Nuri Gönendi; “Sulama kooperatiflerine borcunu ödeyemediği için bahçesini sulayamayan köylümüzün çığlığını duymayanlar şimdi yaldızlı laflarla sizlerden oy istemeye geliyor. Vatan Partisi 7 Haziran seçimlerinde Meclis’e girecek ve sizin sorunlarınızı Meclis gündemine taşıyacaktır. Köylümüzün, esnafımızın, işçimizin, memurumuzun sorunlarını çözmek için geliyoruz.” dedi.

vatan partisi açılış secim bürosu