Davutoğlu: Bu 3 örgüt tarumar olacak

AKP'nin genişletilmiş il başkanları toplatısında konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu Cizre'de bir evdeki yaralılara yardım gitmediği iddiasına yanıt verdi. Defalarca ambulans gönderilemesine rağmen yaralılar yerine PKK kurşunlarıyla karşı karşıya gelindiğini belirten Davutoğlu, "Muhtemelen yaralı hiç yok" dedi.

Davutoğlu: Bu 3 örgüt tarumar olacak

Başbakan Ahmet Davutoğlu AKP genişletilmiş il başkanları toplantısında terörle mücadeleye ilişkin mesajlar verdi. Davutoğlu HDP milletvekillerinin yaralıların bulunduğunu iddia ettiği Cizre'deki evlere gerekli yardımın gittiğini ancak ekiplerin karşına yaralı bir kimsenin çıkmadığını belirtti.

HDP'li belediyelere ait sağlık görevlilerinin de kurtarma ekibine dahil olduğunu belirten Davutoğlu, "yaralılar var" iddiasının bir senaryo olabileceğini kaydetti.

Başbakan Cizre'de operasyonların son aşamasına gelmesine dikkat çekti.

DAEŞ, PKK, DHKP-C HAREKETE GEÇİRİLDİ

Bir yandan İslam'ı temsil ettiğini iddia eden DAEŞ, diğer yandan Kürtleri savunduğunu iddia eden ve en çok da Kürt katleden PKK, diğer yandan Alevileri temsil ettiğini öne süren DHKP-C, bir oldular Türkiye'ye karşı harekete geçtiler. Daha doğrusu geçirildiler.

ÜÇ ÖRGÜT DE TARUMAR OLACAK

BU üç hain terör örgütü son kalemize saldırıyorlar. Bu mesele artık bir beka meselesiyse bilsinler ki, bu gök kubbe altında milletimizin siyaseti yaşayacaktır, terör örgütleri de tarumar olacaktır. Bunların hepsi birileri tarafından yönetilen piyonlar.

Bir gazetecinin Sur'da yapacağımız kentsel dönüşümle ilgili rant iddialarını sorduğunda, Diyarbakır dünyanın en kadim şehirlerinden biridir, Sur'u ben sokak sokak bilirim.

Adım adım yürümesi gereken bir terörle mücadele stratejisi var Silopi'de sona geldik, tek bir çukur veya barikat kalmadı.

ulusalkanal.com.tr

pkk ışid Başbakan Ahmet Davutoğlu