Güvenlik güçleri yardıma koştu

Salgın nedeniyle evlerinden çıkmayan yurttaşların yardımına asker ve polis ekipleri koştu. Ağrı'da ihtiyaç sahiplerine bin lira dağıtıldı, Antalya'da ise gıda yardımı yapıldı.

Güvenlik güçleri yardıma koştu

Vatandaşın her zor anına yetişen güvenlik güçleri yine devreydi. Ev ev dolaştılar, vatandaşların taleplerini yerine getirdiler...

Kalpleri ısıtan bu görüntüler Ağrı'da çekildi. Doğubayazıt ilçesinde jandarma ekipleri, "Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı" çerçevesinde ihtiyaç sahiplerine ayrılan bin liralık sosyal yardımı sahiplerine ulaştırdı.

İlçenin en ücra köylerine kadar gidip, kapı kapı dolaşan Mehmetçik, yardımları, kimliklerini teyit ettikleri ailelere imza karşılığında teslim etti.

Son olarak ilçeye 37 kilometre uzaklıkta bulunan Suluçem ile 15 kilometre uzaklıktaki Karabulak köyüne yardımlar ulaştırıldı.

Antalya'da ise polis ekipleri görevdeydi. Antalya emniyeti, 5 bin 96 aileden gelen maaş çekme, gıda yardımı, ilaç ve alışveriş gibi talebi karşıladı.

Polis ekipleri, gelen her talebin karşılanması için fedakarca görev yapıyor. Antalya polisi, torunu için yün kazak ören yaşlı bir kadının, "El işi ipim bitti" talebini de yerine getirerek örgü ipi aldı.

Vatandaşlar uygulamadan oldukça memnun.

ulusal.com.tr

koronavirüs