Şahin Mengü son yolculuğuna uğurlandı

73 yaşında hayatını kaybeden eski CHP Milletvekili Şahin Mengü son yolculuğuna uğurlandı. Mengü için Meclis’te düzenlenen cenaze törenine Ak Parti, CHP ve Vatan Partisi’nden yetkililer katıldı. Mengü’nün ailesi törenin ardından taziyeleri kabul etti.

Şahin Mengü son yolculuğuna uğurlandı

Haber: Seda Akyüz - Kamera: Tansev Kara

Milli kimliğiyle siyasetin içinde yer alan Şahin Mengü son yolculuğuna uğurlandı.

Tansiyon hastası eski CHPMilletvekili Şahin Mengü, 20 Eylül’de Ankara'daki evinde rahatsızlanınca yere düştü. Burnunda kanama meydana gelen Mengü, ameliyata alınacağı sırada hayatını kaybetti.

Mengü için 21 Eylül’de Meclis’te tören düzenlendi. Törene, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün yanı sıra, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı eski Meclis Başkanvekili Hasan Korkmazcan da katıldı.

Ak Parti Grup Başkanvekilleri Mahir Ünal, Emin Akbaşoğlu, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu da törene katılan isimler arasındaydı.

Tören sonrası Mengü’nün ailesi Meclis bahçesinde taziyeleri kabul etti. 73 yaşında hayata veda eden Mengü’nün naaşı Karşıyaka Mezarlığı'na defnedildi.

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde doğan Şahin Mengü, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Serbest avukat olarak çalışan Mengü, bir dönem Türkiye Barolar Birliği Genel Sekreteri olarak da görev yaptı. Mengü, evli ve 2 çocuk babasıydı.

chp ak parti vatan partisi milletvekili