Özge öldü! Beni Bırakma 402. bölüm izle... 3 Mart Salı 2020 son bölüm izle... Beni Bırakma 402. bölümde neler oldu?

Hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Beni Bırakma dizisi dün 402. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizide neler yaşandı? Beni Bırakma dizisi konusu...

Özge öldü! Beni Bırakma 402. bölüm izle... 3 Mart Salı 2020 son bölüm izle... Beni Bırakma 402. bölümde neler oldu?

ATV'nin sevilen dizisi Beni Bırakma, dün yeni bölümü ile ekranlardaydı. Dizinin son bölümünde; Sıla, çekilen videonun basına sızılması sonucu Tarık'ın ve ailesinin yanında zor durumda kalır. Fakat Tarık, Sıla'nın yanında durur. Sıla yine de Tarık'ı istemez ve Tarık'ın hesap sormasına karşı her şeyi Bahar için yaptığını söyler. Fakat Tarık'ın artık yanında olmasını istememektedir.

Kerem, görüntüleri basına sızdıran annesi ve Özge'ye çok sinirlenir. Hemen polisi arar. Evde polislerin geldiğini gören annesi tekrar hapse girme korkusuyla çıldırır. Özge'yi polis arabasına binerken görünce de polisleri Özge'ye doğru kışkırtır fakat ikisi de polislerin elinden kaçamaz. Kerem ise görüntülerin kaldırılması için hemen kanala gider. Fakat Tarık'ta oradadır birbirlerini görünce bütün öfkelerini kusarlar.

Meltem, görüntüleri gördükten sonra Sıla'nın neden ağladığını anlar ve hemen Tarık'ın ailesinin evine koşarak onlara Sıla'nın sahipsiz olmadığını söyler.

Özge ise hapishanede sinir krizi geçirir ve swağlık görevlileri onu almaya gelir fakat Özge kaçar. Aklında tek bir şey vardır, o da Sıla'dan intikam almak... Bu yüzden tüm basın mensuplarının önünde kendini inşaattan aşağı atar...

Emre ise Elif'ten boşanmaya kararlıdır fakat bilmediği bir şey vardır Elif hamiledir...

BENİ BIRAKMA 402. BÖLÜM İZLE

ulusal.com.tr

Beni Bırakma beni bırakma izle Beni Bırakma fragman