İlker Yücel Beyoğlu'nda oy kullandı

Vatan Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa İlker Yücel, Beyoğlu'nda oyunu kullandı. Yücel, 'Sandıktan çıkmadan bu kadar büyük başarılar kazanan Vatan Partisi'ni bir de sandıktan çıktıktan sonra görün' dedi

Vatan Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı İlker Yücel, Tevfik Sağlam Ortaokulu'nda oyunu kullandı. Mahalle sakinleri, “Sen bizim sokakta mı oturuyorsun?” diyerek Yücel'i evlerine davet etti.

Yücel, oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Olağanüstü eşitsiz bir seçim yarışı oldu. Vatan Partisi'nin karşısında hazineden milyonlarca lira parayla yarışan para reklam gücü olan fikri olmayan partilerle yarıştık.

Vatan Partililerin hepsi bütün adayları Türkiye'nin her yerinde ellerinden geleni yaptı. Doğru programı savunmanın vicdani huzuru ve rahatlığı içerisindeyiz.

Çünkü Türkiye'nin ve belediyelerimizin çıkarını, kamu çıkarını savunmasak vicdani açıdan rahatsız olurduk. Bu rahatlık bizim için önemli. Görevimizi yaptık. Şimdi söz seçmende... Seçmen cesur olmalı. Bir sorunu, onu yaratan anlayışı aynen koruyarak çözemeyiz, değiştiremeyiz. O sorunu yaratan anlayışı kenara koyacağız ki çözüme ulaşalım. Vatan Partisi bu konuda net bir parti. Vatan Partisi'nin söyledikleri dinlenmediği için Türkiye 40 yıl kaybetti. O yüzden kararsız seçmenlerden ricamız partileri karşılaştırsınlar...

Bir fikrin gücü aldığı oy oranıyla ölçülmez, oy oranına bakarak karar verilmez. Bir fikrin gücü, doğruluğuna, programına, Türkiye'nin somut sorunlarına ve çözüm önerilerine bakarak ölçülür.

Bütün milletimize hayırlı olsun diyelim. Sonuç ne olursa olsun Türkiye'nin önündeki dönem önü açık... Büyük badirelerden geçti Türkiye. Herkes huzurlu olsun, rahat olsun. Güzel günler bizi bekliyor.”

istanbul ibb vatan partisi aday beyoğlu ilker yücel