Bu hafta sinemalarda sizi 5'i yerli 9 yeni film bekliyor

Bu hafta sinemalarda sizi 5'i yerli 9 yeni film bekliyor. Sırada vizyondakiler var...

Fotoğrafçılık yaparak geçimini sağlayan bir gencin, geçmişine dair izleri aramak için Bosna Hersek'e uzanan hikayesini anlatan "Geçmişteki Sır" adlı dram filminin yönetmenliğini Raşit Görgülü yapıyor.

Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı "Aile Arasında", eşi tarafından terk edilen bir adamın kız isteme için baba rolüne girmesi sonucu gelişen olayları konu ediniyor. Ozan Açıktan'ın yönetmenliğini üstlendiği filmde, Engin Günaydın, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar, Devrim Yakut, Fatih Artman, Şevket Çoruh, Gülse Birsel rol alıyor.

Muharrem Özabat'ın yönettiği, "Aşka Geldik", kendi halinde bir Anadolu köyüne Almanya'dan bir araştırma ekibinin gelmesiyle gelişen olayları konu alıyor.

Gelecek planlarını beklemeye alan bir gencin, yaşadığı şehri aniden kaplayan bir kokuyla birlikte değişen hayatını anlatan dram türündeki ''Körfez"in yönetmenliğini Emre Yeksan yapıyor.

Fikret Reyhan'ın yönettiği "Sarı Sıcak"', üretim ilişkilerinin değişmesine paralel olarak sermayenin de el değiştirmesi ve bu değişimden etkilenen insanların zorlu yaşamlarını ikinci kez sinemaya taşıyor. Başrollerde Aytaç Uşun, Mehmet Özgür, Gökhan Şimşek, Cem Zeynel Kılıç ve Seher Çuhadar gibi isimler rol alıyor.

Ethan Hawke'ın başrolünde yer aldığı "Yarını Yok", sadece 24 saatlik yaşam süresi kalan bir kiralık katilin, hayatına mal olan insanlarla hesaplaşmasını konu ediniyor. Filmin yönetmenliğini Brian Smrz yapıyor.

5 tıp öğrencisinin öyküsünü beyaz perdeye taşıyan "Çizgi Ötesi'' filminin yönetmenlğini Niels Arden Oplev yapıyor.Bilim-kurgu ve korku karışımı filmin başrolerinde Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev, James Norton ve Charlotte McKinney yer alıyor.

Zorluklarla Suriye'den Macaristan'a gelen mülteci bir gencin sıra dışı hikayesini konu ediniyor "Jupiter'in Uydusu". Macaristan yapımı filmde, Zsombor Jeger, György Cserhalmi gibi isimler oynuyor.

Vasiko Bedoshvili, Andrey Kolpin ve Ivan Pshonkin'in yönetmenliğini yaptığı haftanın animasyon filmi "Tamircikler: Gizli Görev", sadece çocuklar tarafından görülebilen ve bilumum alet edevatları tamir edebilen Tamircikler'in hikayesini anlatıyor.

ulusal.com.tr