Direniş şehitleri aileleri alanlarda olacak

Gezi Direnişi şehitlerinin aileleri 29 Ekim'de alanlarda olacak. Evlatlarını AKP ve polis terörüne şehit veren aileler Türkiye'nin İstiklal'i için haykıracak. Cömert, Ayvalıtaş, Korkmaz ve Atakan aileleri Türkiye'yi, AKP'ye karşı Cumhuriyet değerlerini korumak için 29 Ekim'de alanlara çağırdı.

Türkiye'nin tüm yurtsever güçleri Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmak içi 29 Ekim'de alanlarda olacak. Haziran Direnişi şehitlerinin aileleri de 29 Ekim'de alanlardan AKP'ye seslenecek.

Gezi Direnişinin ilk şehidi Abdullah Cömert'in ağabeyi Zafer Cömert, kardeşinin "İstiklal" için çıktığı yolda şehit düştüğünü belirtti. Cömert, "29 Ekim'de kardeşimin yürüdüğü bu yolda Cömert ailesi olarak yürüyeceğiz" dedi.

Gençliğin AKP'nin baskılarıyla yıldırılamayacağını söyleyen Mehmet Ayvalıtaş'ın babası Ali Ayvalıtaş, "Hükümet ne yaparsa yapsın bu gençliği asla yıkamayacak" dedi.

Ali İsmail Korkmaz'ın ağabeyi Gürkan Korkmaz, kardeşi ve Haziran Direnişi şehitlerinin hesabını sormak için meydanlarda olacaklarını söyledi.

Geçetiğimiz yıl 29 Ekim'de internet sayfasında "Biber gazını biz yiyelim, Cumhuriyeti siz kutlayın" yazılı bir mesaj paylaşan Ahmet Atakan'ın da ailesi meydanlarda olacak. Atakan'ın ağabeyi Süleyman Atakan, "Bir tane Cumhuriyet Bayramımız var, bunu tabiki de maydanlarda kutlayacağız" dedi.

ulusalkanal.com.tr

AKP türkiye 29 ekim istiklal Gezi Direnişi cömert ayvalıtaş Korkmaz atakan