DİKKAT! Vapur seferleri iptal edildi

İstanbul güne yağmur ve fırtınayla uyandı, olumsuz hava koşulları deniz ulaşımını da olumsuz etkiledi. İDO'dan yapılan açıklamada bazı seferlerin iptal edildiği yuruldu. Beşiktaş, Kadıköy, Kabataş ve Adalar hattındaki bazı vapur seferleri de iptal edildi.

DİKKAT! Vapur seferleri iptal edildi

İstanbul güne yağmur ve fırtınayla başladı. Meteorolojiden yapılan açıklamada İstanbul başta olmak üzere Marmara'da bugün akşam saatlerine kadar fırtına beklendiği bildirildi.

Olumsuz hava koşulları deniz ulaşımındada olumsuzluklara neden oldu. Sabah saatlerinde gerçekleşmesi gereken bazı İDO seferleri iptal edildi.

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, 07.15 Yalova - Yenikapı ve 08.15 Yenikapı - Yalova hızlı feribot ile 08.00 Bursa-Armutlu-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü ve 09.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamadı.

Şiddetli lodos nedeniyle şehir hatlarında da iptaller gerçekleşti; Beşiktaş-Üsküdar, Kadıköy-Kabataş, Kadıköy-Beşiktaş ve Kabataş-Kadıköy-Adalar vapur seferleri iptal edildi.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

ulusalkanal.com.tr