Türkiye, Vatan'da buluştu

Trakya'dan İç Anadolu'ya, Güneydoğu Anadolu'dan Ege'ye bir çok kentte Vatan Partisi'ne üye katılım törenleri düzenledi. Törenlerde 2 binden fazla yeni üyeye rozet takıldı. Törenlerde Milli Hükümeti kurma sözü verildi.

Vatan'da birleştiler Trakya'dan İç Anadolu'ya, Güneydoğu Anadolu'dan Ege'ye bir çok kentte Vatan Partisi'ne üye katılım törenleri düzenledi. Törenlerde 2 binden fazla yeni üyeye rozet takıldı. Törenlerde Milli Hükümeti kurma sözü verildi.

Türkiye'nin dört bir yanındaki Milliyetçiler, Sosyalistler, Devrimciler, Cumhuriyetçiler Vatan Partisi'nde birleşti.

Ankara, Niğde, Nevşehir, Kırklareli, Muğla, Sakarya, Manisa, Eskişehir ve Mardin'de AKP, CHP, MHP'den ayrılan yüzlerce kişi Vatan Partisi'ne katıldı.

Vatan Partisi'nin Ankara'da düzenlediği üye katılım töreni salon mitingine dönüştü. Törene bini aşkın yurttaş katıldı.

Ankara İl Başkanı Osman Yılmaz'ın açışını yaptığı törende partiye son üç haftada Bin 354 kişinin üye olduğu açıklandı.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Serhan Bolluk, AKP'yi iktidardan indirecek tek partinin Vatan Partisi olduğunu belirtti.

Ardından kürsüye çıkan yeni üyelere rozetleri takıldı. "Vatan'da birleşiyoruz" diyenler arasında emekli komutanlar, yargıtay üyeleri, büyükelçiler ve akademisyenler vardı.

Emekçi kadınlar günü mesajını ise, Vatan Partisi'ne üye olan eski AKP Çamlıhemşin Kadın Kolları Başkanı Aysun'un Güneş verdi.

Kurultay'dan sonra üye patlamasının yaşandığı Manisa'da 324 kişi Vatan Partisi'ne katıldı. Rozetleri Genel Başkan Yardımcısı Naci Beştepe taktı.

Eskişehir'de Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Faruk Ocakoğlu ve Proföser Canan Parla'nın da yer aldığı 120 kişi üye oldu. Törene Partinin Genel Başkan Yardımcısı Erol Çakır katıldı.

Kırklareli'nde 130 öncü Vatan Partisi'yle buluştu.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 60 kişi, "Gülümse Türkiye" diyerek Vatan Partisi rozeti taktı.

Nevşehir ve Niğde'de ise 65 yurttaş üye oldu. Rozetleri Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcı Turgut Okyay taktı.

Mardin'de CHP'den ayrılan yurttaşlar Vatan'da mücadeleye başladı. Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan törende 20 öncüye rozet taktı.

Etkinlilkte konuşan Dekorya Aşireti lideri Abdulkadir Yıldız Suriye izlenimlerini anlattı, yurttaşları partisine çağırdı.

Sakarya'da da Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlker Yücel 45 üyeye rozet taktı.

ulusalkanal.com.tr