Muğla İl Jandarma Komutanlığı göçmen kaçakçılığına izin vermiyor

Muğla'nın Merkez ilçesi Bodrum Akyerler mahallesinde Muğla İl J.K.lığı ekipleri tarafından, 02.11.2015 günü saat:01.45 sıralarında göçmen kaçakçılığının önlenmesi, organizatörlerin yakalanmasına yönelik olarak icra edilen yol kontrol ve emniyet faaliyeti neticesinde; (4) Suriye uyruklu göçmen ile organizatör olduğu değerlendirilen (2) şüpheli şahıs (S.T, H.Y.) yakalanarak gözaltına alındı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı göçmen kaçakçılığına izin vermiyor

Muğla il jandarma ekipleri Şahısların üzerleri ile kullanmış oldukları araçta yaptıkları aramada; (1) adet şişme lastik bot, (1) adet dıştan takma şişme lastik bot motoruna ve 1 araca el koyuldu.

Gözaltına alınan 2 şüpheli şahıs 02.11.2015 günü Adli makamlara sevk edildi ve adlı makamlar tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı, toplum destekli güvenlik anlayışı çerçevesinde; kamu düzenin sağlaması, göçmen kaçakçılığının önlenmesi ve insanların mağduriyetinden kazanç sağlayan göçmen tacirlerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarına azim ve kararlılıkla devam ettirmektedir.

Sıla Karataş-Aykut Kurt/ Muğla

ulusalkanal.com.tr