Fenerbahçe'ye saldırıda yeni gelişme

Fenerbahçe'ye yönelik silahlı saldırıyla ilgili soruşturmaya gizlilik kararı getirildi.

Fenerbahçe'ye yönelik silahlı saldırıyla ilgili soruşturmaya gizlilik kararı getirildi.

Fenerbahçe’nin, geçtiğimiz hafta sonu Çaykur Rizespor ile oynadığı Süper Lig maçından dönüşünde Sürmene girişinde uğradığı silahlı saldırı sonrası sürekli yeni bir gelişme yaşanıyor.

Somut deliller olduğu iddiasıyla gözaltına alınan iki şüphelinin parmak izlerinin daha önce bulunan av tüfeğindeki parmak izleriyle örtüşmemesinin ardından flaş bir gelişme daha yaşandı.

AVUKAT DOĞRULADI

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmayla ilgili olarak gizlilik kararı çıktı.

Resmi makamlar henüz gizlilik kararı alındığını doğrulamadı ancak şüpheli sıfatıyla gözaltında tutulan ve teyze çocuğu oldukları ortaya çıkan Nihat S. ve Emre A.’nın avukatı Turan Çelik, “Dosyada gizlilik kararı var” diyerek, son gelişmeyi doğruladı.

“BAŞKA GÖZALTILAR OLABİLİR”

Turan Çelik ayrıca, “Müvekkillerimin tutuklanmalarını gerektirecek bir durum olduğuna inanmıyorum. Başka gözaltılar da olabilir” ifadesini kullandı.

Bilindiği üzere Nihat S. ve Emre A. dün sabah erken saatlerde gözaltına alınmış ve Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanmaya başlanmıştı.

Fenerbahçe kafilesine düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili olarak Trabzon Sürmene'de iki şüpheli gözaltına alınmıştı. Yapılan kriminal incelemelerde dere yatağında bulunan tüfekteki parmak izlerinin gözaltındaki iki şüpheliye ait olmadığı ortaya çıktı.

Rize deplasmanı dönüşünde Trabzon'da Fenerbahçe kafilesine düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili yürütülen soruşturmada Sürmene'de yaşayan 2 akraba evlerinde gözaltına alınmıştı.

Trabzon valisi yaptığı açıklamada şüphelilerin olayın faili oldukları yönünde kesin bilgi olmadığını, kuvvetli ihtimal olduğunu ifade etmişti.

Ek gözaltı süresi alınan şüphelilerin parmak izlerinin, olay yerinde bulunan av tüfeğindeki parmak iziyle örtüşmediği ortaya çıktı. Bunun üzerine parmak izleri

Şüpheliler hakkında ek gözaltı süresi alınırken, soruşturmanın en önemli delili olabilecek parmak izi tespitinden bir sonuca varılamadı.

trabzon fenerbahçe saldırı