Muş'ta canlı bomba yakalandı

Muş'ta "Canlı Bomba" eylem hazırlığında olan biri kadın 2 kişi yakalandı. Yurt genelinde aranan 2 terörist, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Batman'da da öğrenci yurdu önüne bırakılan bomba esnafın dikkati sayesinde etkisiz hale getirildi.

Muş'ta canlı bomba yakalandı

Aranan 2 canlı bombaMuş'ta yakalandı.

"Canlı bomba" olarak eylem hazırlığında olan ve yurt genelinde aranan bir kadın terörist 2 kişi dün yapılan operasyonla yakalandı.

Bugün adli makamlara sevk edilen teröristler, “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili açıklama yapan Muş Valiliği, "İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı kesintisiz mücadelemiz sürdürülecektir" açıklaması yaptı.

Öte yandan PKK, hendek kazamadığı Batman'da ise öğrencilere bombalı tuzak kurdu.

Raman Mahallesi Serhat Caddesi üzerinde bulunan öğrenci yurdunun önüne piknik tüpü ile desteklenmiş bomba bırakıldı. Sabah saatlerinde işyerlerini açmaya giden esnaf patlayıcıyı fark etti. Polis ekiplerine haber verildi. Etkisiz hale getirilen bomba incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Teröristlerin patlayıcıyı, tüpün gazı bittiği için patlatamadıkları öğrenildi.

Bir bomba paniği de Adana'nın Seyhan ilçesinde yaşandı. Saat 10.45 sıralarında bir vatandaş, Veysel Karani İlkokulu yakınında cadde ortasında "soba kovası içinde piknik tüpü" olduğu yönünde ihbarda bulundu.

Bomba imha uzmanları, incelemede ters çevrilen soba kovasının içinde folyoya sarılı piknik tüpü olduğunu ve tüpün kablolarla yağ tenekesine bağlandığını belirledi. Ekipler, kabloları kesip bomba düzeneğini etkisiz hale getirdi.

ulusalkanal.com.tr

canlı bomba muş yakalandı