Ünlü şarkıcı toprağa verildi! Cenaze namazını kıldıran imam bakın kim çıktı

Namık Uğurlu, nam-ı diğer Ankaralı Namık, baba ocağı Çankırı’da toprağa verildi. Uğurlu’nun cenaze namazı son klibinin çekildiği alanda kılındı. Cenazeye katılan yakınları gözyaşlarına hâkim olamadı.

Ünlü şarkıcı toprağa verildi! Cenaze namazını kıldıran imam bakın kim çıktı

Evinin balkonundan atlayarak intihar eden şarkıcı Namık Uğurlu, baba ocağı Çankırı'da toprağa verildi. Uğurlu'nun cenaze namazı son klibinin çekildiği alanda kılındı.

Kurşunlu ilçesi Yeşilöz köyü nüfusuna kayıtlı olan Uğurlu, yaklaşık 2 ay önce köyünde bulunan ilkokulun bahçesinde şehitler için "Sakla gözyaşını annem" isimli şarkısına klip çekmişti. Klipte görev alan Yeşilöz köyü imamı bir şehidin cenaze namazını kıldırmıştı. Ankaralı Namık'ın cenaze namazı da aynı bahçede aynı imam tarafından kıldırıldı.

Okul bahçesinde kılınan cenaze namazının ardından Ankaralı Namık'ın cenazesi köy mezarlığına defnedildi. Cenazeye katılan yakınları gözyaşlarına hâkim olamadı.

Cenaze törenine, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak, AKP Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu, "Ankaralı Turgut" olarak bilinen şarkıcı Turgut Karataş, Sanatçı Hakan Taşıyan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

7’nci katta bulunan evinin balkonundan atlayarak intihar eden Uğurlu, kaldırıldığı Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

Ankaralı Namık, özellikle Arabada Beş Evde Onbeş, Şişeler, İstanbul Hovardası, Ankara’nın Bağları gibi şarkılarıyla ün kazanmıştı.

ulusalkanal.com.tr