Poyrazköy davasında önemli başvuru

Balyoz davası CD'lerindeki el yazılarının makine marifetiyle taklit ediliğinin ortaya çıkmasının ardından bir başvuru da Poyrazköy davasında yapıldı. Başvuruda, Kafes Eylem Planı'nda yer alan "Görev Bölümü" ve "Psikolojik Harekat Kampanya Kontrol Formu" belgelerindeki imzaların kopya olup olmadığının incelenmesi istendi.

Poyrazköy davasında önemli başvuru

Balyoz'da CD sahteciliğinin belgelenmesinin ardından Poyrazköy davasında da önemli bir başvuru yapıldı.

Poyrazköy davası dosyasına konulan Kafes Eylem Planı'nın ekinde yer alan belgelerde bulunan imzaların incelenmesi istendi.

Başvuruyu Avukat Hüseyin Ersöz, sanıklar Levent Bektaş, Eren Günay, Turhan Ecevit, Erme Onat, Ercan Kireçtepe ve Fatma Nur Gençel adına yaptı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na yapılan başvuruda, Kafes Eylem Planı'nda yer alan imzanın 2011 yılında hazırlanan raporla sahte olduğunun belgelendiği ifade edildi.

Şimdi ise planın ekinde yer alan "Görev Bölümü" ve "Psikolojik Harekat Kampanya Kontrol Formu" belgelerindeki imzaların da bilirkişi tarafından incelenmesi istendi. Dilekçede, "Eklerdeki iki imza örneği üzerinde, birinin diğerinden türetilmiş kopya imza olup olmadığının araştırılması talep edildi.

ulusalkanal.com.tr