İstanbul'a nakliye yok

Antalyalı kamyoncuların kontak kapatma eylemi ikinci gününde. Nakliyeciler, araçlarının Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki geçiş sınırlamasının esnetilmesini istiyor. Bu talep karşılanmazsa, İstanbul'a bir süre daha meyve-sebze akışı olmayabilir...

Antalyalı nakliyecilerin "İstanbul'a ürün taşımama eylemi"nde ikinci gün sona erdi. Nakliyeciler bu iş gününde de kontakları kapattı, İstanbul'a meyve-sebze taşımadı.

Nakliyeciler, kullandıkları ağır tonajlı araçların Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçiş sınırlamasını protesto ediyor. Çünkü, kamyoncular kendileri için belirlenen saat aralığında köprüden geçmek için saatlerce bekliyor. Yol yasağı nedeniyle köprü girişinde bekleyen nakliyecilere trafik cezası yağıyor.

Kamyoncuların eylemini üreticiler de destekliyor. Çünkü onların ürünleri de kamyoncuların saatler süren bekleyişi sırasında bozuluyor.

Kamyoncular kontak kapatma eylemini 30 Ocak Perşembe günü bitirmek üzere başlatmıştı. Ancak talepleri karşılanmazsa bu tarih uzayabilir. Yani Antalya'dan İstanbul'a bir süre daha meyve-sebze gelmeyebilir.

Haber: Devrim Aşkın Karasoy

ulusalkanal.com.tr

antalya eylem