Kaçak durumda olan özel timin elinde suikast listesi olduğu belirtiliyor

F tipi gladyonun darbe girişimine katılan ve halen kaçak durumda olan özel timin elinde 250 kişilik suikast listesi olduğu öne sürüldü. Darbeci komutanların, devletin üst düzey yöneticileri başta olmak üzere bazı önemli isimlere suikast listesi hazırladığı iddia ediliyor.

Kaçak durumda olan özel timin elinde suikast listesi olduğu belirtiliyor

Darbe girişiminden sonra kaçan özel timin elinde 250 kişilik suikast listesi olduğu iddia edildi.

Hürriyet gazetesinin haberine göre, darbeci komutanların devletin üst düzey yöneticileri başta olmak üzere bazı önemli isimlere suikast listesi hazırladı.

O liste halen kaçak durumda olan Hava Kuvvetleri Muharebe Arama Kurtarma Timi ile Sualtı Taarruz ve Savunma Timi komandolarının elinde.

Güvenlik birimleri de suikast ihtimaline karşı harekete geçti. Özel time bilgi aktarma ihtimali bulunan kişiler yakın takibe alındı.

Özellikle karargâhta ve komutanlıklarda, emniyette, özel harekâtta, MİT’te darbecilerle işbirliği yapan isimlerin ayıklanarak olası saldırılara karşı önlemler alınmaya çalışıldığı ifade ediliyor.

Bu kapsamda devlet kademesinde üst düzey yöneticilerin koruma sayısı arttırılırken, seyahatler ve görüşmelere de sınırlama getirildi. Kurumlarda da güvenlik önlemleri sıkılaştırıldı. Başta Meclis olmak üzere binaların giriş çıkışlarına bariyer yerleştirildi.

ulusalkanal.com.tr