Serena sürprize izin vermedi

Wimbledon Tenis Turnuvası'nda tek kadınlarda 1 numaralı seribaşı ABD'li Serena Williams, ikinci tur maçında vatandaşı Christina McHale'i 2-1 yendi.

Serena sürprize izin vermedi

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen sezonun üçüncü grand slam turnuvası Wimbledon'da korta çıkan son şampiyon ABD'li Serena Williams, dünya klasmanında 65. sırada yer alan vatandaşı Christina McHale'i 6-7 , 6-2 ve 6-4'lük setlerle 2-1 yenerek üçüncü tura çıktı.

Dünya klasmanında 65. sırada yer alan rakibi karşısında ilk sette çok zorlanan 34 yaşındaki Williams, bu seti tie break'te 6-7 verdi.

İkinci sette toparlanarak rakibine sadece 3 oyun veren Willimas, ikinci set sonunda durumu 1-1 yapmayı başardı. Daha rahat bir oyun sergilediği üçüncü seti de 6-4 alarak 2 saat 29 dakika devam eden maçı kazanmasını bildi.

Final oynadığı Avustralya Açık ve Fransa Açık'ta finallerden eli boş ayrılan ve kariyerinin 22. grand slam zaferini kovalayan ABD'li tenisçi Serena Williams, üçüncü turda Annika Beck ile Aliaksandra Sasnovich karşılaşmasının galibiyle karşılaşacak.

DHA