Ankara'daki uzman erbaş vardiya yatakhanesi yenilendi

Terör örgütlerine karşı başarılı operasyonlara imza atan Türk Silahlı Kuvvetleri, bir yandan da Mehmetçik'e hizmet vermek için yatırım yapıyor. Bu defa çalışma Ankara Garnizonu'nda bulunan Uzman Erbaş Vardiya Yatakhanesinin yenilenmesi oldu. Baştan aşağı yenilenen binadan muvazzaf veya emekli uzman erbaşlar ile onların ailelerinin faydalanması amaçlanıyor.

Ankara'daki uzman erbaş vardiya yatakhanesi yenilendi

Türk Silahlı kuvvetleri, Ankara Garnizonunda bulunan Vardiya yatakhanesini baştan aşağı yeniledi.

Yenilenen vardiya yatakhanesinde, Ankara'daki muayene ve tedavileri süresince uzman erbaş statüsündeki personel ile ailelerinin uzun süreli barınma ihtiyaçları karşılanacak.

Yatakhaneden, Kuvvet komutanlıkları, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığında görev yapan uzman erbaşlar da yararlanıyor.

Uzman erbaşların Ankara'daki muayene ve tedavileri süresince uzun süreli barınma ile atama, kurs veya geçici görevlendirme süresince de kısa süreli konaklama ihtiyaçları karşılanıyor.

Uzman erbaş ve aileleri verilen konaklama hizmetinin yanısıra tesiste bulunan restoran, hazır yiyecek bölümü, berber ve kuaförden de yararlanabiliyor.

Projenin hedefinde ise Muvazzaf veya emekli uzman erbaşlar ve aile fertlerinin günlük ihtiyaçlarının karşılanması, huzurlu, güvenli ve nezih bir ortamda istirahatlerinin sağlanarak moral ve motivasyonlarının ve görev etkinliklerinin de artırılması var.

Haber: Emek Kaynak

ulusalkanal.com.tr