Beşiktaş, Bayrak Açarak 29 Ekim'i Kutladı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 10'uncu haftasında evinde oynayacağı Karabükspor maçı hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürüyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle futbolcular, teknik kadro ve kulüp çalışanları, dün akşam yapılan antrenmanda dev bir Türk bayrağı açarak basın mensuplarına poz verdi.

Beşiktaş, Bayrak Açarak 29 Ekim'i Kutladı

Hafta sonu Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Beşiktaş, bir günlük iznin ardından dün akşam yaptığı antrenmanla çalışmalarına başladı.

Siyah beyazlılar bugün ise çalışmalarını çift antrenmanla tamamlayacak.

Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri’nde sabah gerçekleştirilen antrenman basına kapalı yapıldı.

Kuvvet ve denge çalışmalarının yapıldığı idman, 1.5 saat sürdü.

Siyah beyazlılar antrenmana takım halinde salonda yaptığı çalışmalarla başladı. Isınma hareketleri sonrası değişmeli olarak denge ve kuvvet çalışmaları yapan siyah-beyazlılar, daha sonra antrenman sahasına geçti. İstasyon koşuları yapan futbolcular, kuvvet çalışmasıyla antrenmanı noktaladı.

Kalecilere, takımdan ayrı olarak özel bir çalışma programı uygulandı.

Çalışmaya bireysel hazırlıklarını sürdüren Muhammed Demirci, Tomas Sivok, Necip Uysal ile grip olan Gökhan Töre ve Ömer Şişmanoğlu katılmadı.

Öte yandan siyah beyazlı futbolcular, teknik kadro ve kulüp çalışanları, dün akşamki antrenmanda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı, dev bir Türk bayrağı açarak kutladı.

ulusalkanal.com.tr