İşte güncel YSK verilerine göre Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasındaki son oy farkı

İstanbul'da CHP'li Ekrem İmamoğlu ile AKP'li Binali Yıldırım arasındaki son oy farkı, belli oldu. Buna göre, İmamoğlu, Yıldırım'dan 13 bin 935 oy önde bulunuyor. Maltepe'de yeniden başlayan sayım işleminin bugün akşam saatlerinde sona ermesi bekleniyor. CHP'li Barış Yarkadaş, "Maltepe'de yeniden sayılan oyların da sisteme girilmesiyle birlikte İmamoğlu ile Yıldırım arasındaki farkın kapanmadığı görülüyor. YSK'nın sitesindeki verilere göre, saat 12.28 itibariyle, CHP'li İmamoğlu 13.922 oy farkıyla önde... İmamoğlu, bu sabah bir kez daha başkan seçildi." ifadelerini kullandı

İşte güncel YSK verilerine göre Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasındaki son oy farkı

Maltepe'de tüm sandıklarda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine ait oy pusulalarının sayılması işlemleri devam ediyor.

Maltepe'de dün akşam saatlerinde sayımın yapıldığı Türkan Saylan Kültür Merkez'inde partililer arasında çıkan tartışma nedeniyle durdurulan oy sayımına yeniden başlandı.

Maltepe’deki 1089 sandıktan yaklaşık 600’ü sayıldı.

Son duruma göre resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'li Ekrem İmamoğlu, rakibi AKP İstanbul adayı Binali Yıldırım'ın 13 bin 935 oy önünde bulunuyor.

BUGÜN SONA ERMESİ BEKLENİYOR

Sayımın bugün akşam saatlerine kadar sona ermesi öngörülüyor.

OY FARKINDA SON DURUM

CHP'li Barış Yarkadaş, "Maltepe'de yeniden sayılan oyların da sisteme girilmesiyle birlikte İmamoğlu ile Yıldırım arasındaki farkın kapanmadığı görülüyor. YSK'nın sitesindeki verilere göre, saat 12.28 itibariyle, CHP'li İmamoğlu 13.922 oy farkıyla önde... İmamoğlu, bu sabah bir kez daha başkan seçildi." ifadelerini kullandı.

ulusal.com.tr

istanbul ekrem imamoğlu seçim sonuçları binali yıldırım