Bahçeli: HDP’liler Kandil talimatıyla çalışmaları sabote ediyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Anayasa Komisyonu’nda çıkan dokunulmazlık kavgasına değindi, HDP’ye tepki gösterdi. HDP’lilerin, Kandil’in talimatıyla komisyon çalışmalarını sabote ettiğini belirten Bahçeli, “terör kuryeleri hak ettiğini bulmalıdır. Başka seçenek yoktur” ifadelerini kullandı.

Bahçeli: HDP’liler Kandil talimatıyla çalışmaları sabote ediyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli PKK’nın siyasal uzantısı HDP’ye tepki gösterdi.

Resmi Twitter hesabından açıklama yapan Bahçeli’nin gündeminde Anayasa Komisyonu’nda AKP ve HDP’liler arasında çıkan kavga vardı.

MHP lideri HDP’lilerin, Kandil’in talimatıyla komisyon çalışmalarını sabote ettiğini belirtti,

“Terör kuryeleri hak ettiğini bulmalıdır. Başka seçenek yoktur” İfadelerini kullandı.

Dokunulmazlıkların mutlaka kalkması gerektiğine dikkat çeken Bahçeli, “Bu tarihi görevden hiç kimse kaçmamalıdır. Artık Türkiye arınmalı, rahatlamalıdır” diyerek milletvekillerine göreve çağırdı.

Bahçeli, HDP Şırnak Milletvekili Ferhat Encu’nun Genel Kurul’da kolluk kuvvetlerini hedef alan açıklamalarına da değindi. Encu’nun “Kolluk kuvvetleri sivilleri katlediyor” açıklamasına tepki gösteren MHP lideri, “Gazi Meclis’in kürsüsünde teröristleri öven, polis ve askerlerimizi katliamcı olarak suçlayan alçaklara sabır ve tahammül kalmamıştır” dedi.

Bursa’da Ulu Camii yakınlarında yaşanan terör saldırısı da Bahçeli’nin gündemindeydi.

Katillerin bu sefer de Bursa’da patladığını, masum insanların hedef alındığını belirten Bahçeli, yaralılara “geçmiş olsun” dileğinde bulundu.

ulusalkanal.com.tr