İşte Gülen-CIA işbirliği

Gülen örgütünün Amerikan İstihbaratı CİA ile ilişkisini ortaya koyan çarpıcı bir ses kaydı ortaya çıktı. Kayıtlardaki iddiaya göre Fethullahçı örgütlenmenin iki numaralı ismi ABD istihbarat örgütü CİA'nın uyarılarını Fettullah Gülen'e aktarıyor. CİA, Fethullah Gülen'in MİT'e karşı daha dikkatli olmasını istiyor.

İşte Gülen-CIA işbirliği

AKP ile cemaat arasındaki ses kaydı savaşında internete bir görüşme daha sızdırıldı. Yeni yayınlanan kayıtlarda Fethullah Gülen'in Amerikan istihbarat örgütü CIA ile işbirliği yaptığı iddia edildi.

Video paylaşım sitesi Youtube'a yüklenen kayıtlardaki iddialara göre, Fethullah Gülen, örgütün iki numaralı ismi olan Mustafa Özcan ABD istihbaratından gelen bilgileri alıyor.

Mustafa Özcan, Gülen'e Amerikan istihbarat örgütü CİA'nın uyarılarını aktarıyor. MİT'in Pensilvanya'daki faaliyetlerini artırdığını söylüyor, Gülen'i MİT'e daha dikkatli olmaya çağırıyor.

Konuşmada Mustafa Özcan, ABD istihbaratı ile, Gülen örgütü temsilcisinin Almanya'da görüştüğünü, ve MİT'in Pensilvanya'ya dikkat çekici bazı elemanlar gönderdiği bilgisini aldığını aktarıyor.

Özcan Gülen'e, "Orada oturan, orada görülen Türklerin sizin oraya giriş çıkışlarında daha böyle dikkatli olsak iyi olur" sözleriyle telkinde bulunuyor.

Fethullah Gülen uyarılarını önce Almanya'daki faaliyetler için olduğunu zannediyor, Özcan Gülen'e "değil efendim, sizin orayla ilgili, oranın yetkililerinin de dikkatini çekmiş" sözleriyle konunun Pensilvanya ile ilgili olduğunu belirtiyor.

Konuşmada, ilginç kodlamalar da yer alıyor. MİT'den "Doktor Sinan'ın Şirketi" ifadeleriyle bahsediliyor. Kodlamaya konu olan "Doktor Sinan"ın ise, Gülen örgütün MİT sorumlusu Murat Karabulut olduğu iddia ediliyor.

Konuşmanın yer aldığı videoda, Gülen örgütünün yabancı istihbaratlarla olan ilişkisine dair fotoğrafların ve yeni konuşmaların yayınlanacağı bilgisi de ekleniyor.

ulusalkanal.com.tr

fethullah gülen amerika cia