Bu ne yaman çelişki

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında çekilen bir fotoğrafı Twitter'dan paylaştı. Üzerine de "Çocuklarımızla eğlence merkezi Vialand'da bayramı yaşadık" yazdı. Ancak fotoğraf karesinde bir tek çocuk bile yoktu. İşte Vali Mutlu'nun "23 Nisan" hatırası.

Bu ne yaman çelişki

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Twitter hesabından bu kareyi paylaştı. Üzerine de "Çocuklarımızla eğlence merkezi Vialand'da bayramı yaşadık" yazdı. Ancak fotoğraf karesinde bir çocuk bile yer almadı.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında önce Feshane'de düzenlenen törene katıldı. Mutlui, çocuklara hediye vermek için sahneye çıktığı sırada alandaki 3 çocuk Berkin Elvan için pankart açtı. Çocuklar polisler tarafından yaka paça gözaltına alındı.

Vali Mutlu saha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız ile birlikte bir eğlence merkezinde düzenlenen etkinliğe katıldı.

Mutlu etkinlikte çekilen tek kare fotoğrafı Twitter hesabından paylaştı. Paylaştığı fotoğrafın üzerine de Çocuklarımızla eğlence merkezi Vialand'da bayramı yaşadık" yazdı.

Ancak Mutlu'nun paylaştığı fotoğraf karesinde bir tek çocuk bile yoktu.

ulusalkanal.com.tr