Vizyonda bu hafta (8 Aralık 2017)

4'ü yerli 8 film vizyona girdi bu hafta. Meraklıları için o filmlere bir göz atalım.

Özcan Deniz'in senaryosunu yazıp yönettiği, Öteki Taraf'ın başrolünde Meryem Uzerli ve Aslı Enver buluştu. Film, eski iki sevgilinin bir iş fırsatı için yeniden bir araya gelmesi ve adamın yeni sevgilisinin ortadan kaybolmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

Ezgi Mola'nın başrolünde yer aldığı "Maide'nin Altın Günü", altın günlerinin şaşaalı ismi Maide teyze ile yeğeni Yağmur'un, kayıp bir gerdanlığı bulmak için çıktıkları macerayı anlatıyor. Komedi türündeki filmin yönetmenliğini Caner Özyurtlu üstlendi.

Fatih Hacıosmanoğlu'nun yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı "On Adım" ise, yeni filmini tamamlamaya çalışan Amerikalı bir kadın yönetmenin hikayesini anlatıyor.

Haftanın belgesel filmi "Genç Pehlivanlar". Amasya'nın köylerinde yaşayan çocukların güreşerek başarı eledeceklerini düşünen ailelerin hikayesei izleyici ile buluşacak.

Başrolünde ünlü aktör Jackie Chan'in yer aldı "İntikam" merak edilen filmlerden. Yapıt, kızı terör saldırısında hayatını kaybeden bir adamın adalet arayışını beyaz perdeye taşıyor.

Suç, gizem ve komedi "Suburbicon" da buluştu. Yönetmen koltuğunda George Clooney'nin oturduğu filmde Matt Damon, Oscar Isaac ve Julianne Moore başrolü paylaşıyor. Senaryo ise Ethan ve Joel Coen kardeşlere ait.

"Korkusuzlar", 2013 yılında Arizona'da meydana gelen büyük yangının gerçek hikayesini beyaz perdeye yansıtıyor.

Elodie Fontan, Julien Arruti ve Nathalie Baye ile oynadığı "Delil.com", zengin kişilerin kaçamaklarını organize ederek bu kişilerin gizliliğini koruyan bir şirket kuran üç arkadaşın hikayesini anlatıyor.

ulusal.com.tr

vizyon