Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği'nden dayanışma çağrısı

Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği, koronavirüs salgını nedeniyle maddi sıkıntı çeken birçok aileye, yapılan bağışlar sayesinde ulaştı ve hayırseverler tarafından gelecek bağışlar ile ulaşmaya devam edecek.

Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği'nden dayanışma çağrısı

Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği, koronavirüs salgınından dolayı dayanışma içerisine girip mağdur ve ihtiyaç sahibi 750 aileye, toplam 150 bin liralık, muhtelif marketlerin 200 liralık ihtiyaç kartlarını ayrım gözetmeksizin bağışladı.

Market yardımının yanısıra 10 bin maske ve 5 bin kolonya da ihtiyaç sahiplerine iletildi.

İhtiyaç sahiplerine, bu yardımların yapılmasını sağlayan isimler ise, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekip Avdagiç, Fenerbahçe ve Milli Takım Basketbol Kaptanı Veli Mahmutoğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ve Balkan camiasının yardımsever iş insanları oldu.

Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği, daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmak için daha çok hayırseverin yardımlarını bekliyor.

Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Yönetim Kurulu'nun yardım çağrısı şöyle:

Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Yönetim Kurulu olarak değerlerimizden olan dayanışmaya bir katkımızın olmasından mutluyuz. Mevcut ihtiyaçlar devam etmektedir. Bize ulaşabilen hayırseverlerin katkılarını bekliyor ve bu vesile ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'yla beraber Ramazan Bayramı'mızın huzur sağlık getirmesi dileğiyle kutluyorum.

ulusal.com.tr

koronavirüs yardım