Diyarbakır Bağlar'da köstebek aranıyor

Diyarbakır Bağlar'da PKK'ya yönelik operasyonlarla ilgili istihbarat sızdıran köstebeğin F tipi örgütle irtibatı araştırılıyor. Köstebeğin bulunması için Emniyetten sonra Adliyede de soruşturma başlatıldı.

Diyarbakır Bağlar'da köstebek aranıyor

Diyarbakır Bağlar'da PKK'ya yönelik operasyonlarla ilgili örgüte bilgi sızdıran köstenek emniyeti harekete geçirdi. Köstebeğin bulunması için Emniyetten sonra Adliyede de soruşturma başlatıldı.

Her iki kurumda da örgüte bilgi sızdıran köstebek aranıyor. Aydınlık gazetesinin haberine göre, bilgi sızdıran köstebeğin F tipi örgüte irtibatlı olduğu değerlendiriliyor.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi'nde 14 Mart gecesi PKK'lı teröristler barikatlar kurarak polis noktalarına saldırı düzenlemişti.

Bu saldırıların altında Diyarbakır Emniyeti'nin Kaynartepe Mahllesi'nde PKK'nın hücre evleri ve silah depolarına yapacağı operasyon bilgisinin örgüte sızdırılması olduğu ortaya çıkmıştı.

Emniyet kaynakları, "PKK, aslında Kaynartepe'de barikatları 21 Mart günü kuracaktı. Operasyon hazırlığı yaptık. Ancak bilgi sızdırılması sonucu PKK daha erken davrandı; barikatları kurarak harekete geçti" dedi.

ulusalkanal.com.tr

diyarbakır bağlar