İzmir Kemalpaşa'da Vatan coşkusu

İzmir Kemalpaşa'da Vatan coşkusu

Vatan Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Şule Perinçek seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İzmir'in Kemalpaşa ilçesini ve köylerini ziyaret eden Perinçek, köylülerin yoğun ilgisi ve desteğiyle karşılaştı. Vatan Partisi'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Kemalpaşa halkı, ''Sizi çok seviyoruz. Türkiye'nin hakkını bir tek siz savunuyorsunuz. Her haksızlıkta bir tek varsınız” diyerek Vatan Partisi’ne güvendiklerini dile getirdiler.

Şule Perinçek seçim çalışmaları kapsamında ilçe ilçe, köy köy ziyaretlerini sürdürüyor. Kemalpaşa’da Örnekköy, Sarılar, Bağyurdu ve Ören köyünü ziyaret eden Perinçek vatandaşlar ile bire bir ilgilenip, sorunlarını dinleyerek partisinin “çözüm bildirgesi” olarak tanımladığı seçim bildirgesini halka tanıtıyor.

“Her şey Vatan için”

Engelli vatandaşlar ile yakından ilgilenen Şule Perinçek meselenin sadece para ile igili olmadığını belirterek, “Mesele insan hayatını kolaylaştırmak, sizleri hayata, topluma kazandırmaktır. Mevcut iktidar veya ana muhalefet partisi gibi basit çözümler yerine, gerçekçi çözümleri sizlerin önüne koyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Oylarının boşa gitmesi gibi bir korkularının kesinlikle olmadığını söyleyen vatandaşlar, ”Her şey vatan için , bayrak için , millet için'' diyerek Vatan Partisi'nin ülkeye güzel günler getireceğine inandıklarını ve Vatan Partisi’ni destekleyeceklerimi belirttiler.

ulusalkanal.com.tr

izmir vatan partisi kemalpaşa şule perinçek