Antalya Alanya'da deprem meydana geldi! AFAD'dan son dakika açıklama (6 Eylül 2019 Cuma AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler)

Son dakika haberine göre, Antalya'nın Alanya ilçesi yakınlarında saat 11.59'da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan ilk açıklamada gelişmelerin takip edildiği vurgulandı. Öte yandan vatandaşlar, sosyal medya hesaplarından depremi hissettiklerini belirten mesajlar paylaştı. AFAD'ın açıklamasında "Akdeniz’de Alanya yakınlarında meydana gelen 4,0 büyüklüğündeki deprem sonrası şu ana kadar olumsuz bir ihbar alınmamıştır" denildi

Antalya Alanya'da deprem meydana geldi! AFAD'dan son dakika açıklama (6 Eylül 2019 Cuma AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler)

Son dakika haberlerine göre, Antalya'nın Alanya ilçesi yakınlarında deprem meydana geldi.

AFAD verilerine göre, deprem, saat 11.59'ta oldu.

4 büyüklüğündeki depremi hisseden vatandanşar, sosyal medya hesaplarından o anları anlatan mesajlar paylaştı.

AFAD'DAN İLK AÇIKLAMA

AFAD da yaptığı ilk açıklamada, Alanya açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini belirterek "Gelişmeleri takip ediyoruz" mesajı paylaştı.

"OLUMSUZ İHBAR ALINMADI"

AFAD'ın açıklaması şöyle:

"Akdeniz’de Alanya yakınlarında meydana gelen 4,0 büyüklüğündeki deprem sonrası şu ana kadar olumsuz bir ihbar alınmamıştır.

Gelişmeleri takip ediyoruz."

SON DEPREMLER

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesive Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

deprem antalya son dakika haberleri son depremler alanya