Kılıçdaroğlu'ndan koronavirüs mektubu

CHP, 16 siyasi partiye koronavirüs mektubu gönderdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kaleme aldığı mektupta yeni tip koronavirüse karşı dayanışma mesajı verildi. Kılıçdaroğlu, ayrıca CHP’nin 13 maddelik öneri ve görüşlerini de siyasi partilere iletti.

Kılıçdaroğlu'ndan koronavirüs mektubu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kaleme aldığı “Covid-19” konulu mektubu 16 siyasi partinin genel başkanına gönderdi. Mektubun alıcıları arasında Ak Parti, MHP, İyi Parti ve Vatan Partisi liderleri de yer aldı.

Kılıçdaroğlu mektubunda yeni tip koronavirüse karşı mücadelede dayanışma vurgusu yaptı. Daha önce basın açıklaması ile duyurduğu 13 maddelik öneri paketini de liderlere gönderdi.

Kılıçdaroğlu, mektupta salgınla mücadele için CHP’nin 3 komisyon oluşturduğunu belirtti.

Kılıçdaroğlu, mektubunda şunları kaydetti:

"Ülkemiz ve dünyamız Kovid-19 salgın hastalığı ile mücadele etmektedir. Bilineceği üzere bu salgın, gerekli önlemlerin alınmaması halinde ekonomik ve sosyal hayatımız üzerinde yıkıcı etkiler yaratma potansiyeli taşımaktadır. Bu kapsamda maruz kaldığımız salgınla mücadele etmek ve çözüm yolları üretmek üzere CHP Merkez Yönetim Kurulu'nun koordinasyonunda üç ayrı komisyon oluşturulmuştur.

Kovid-19 Mücadele Programı başlıklı, 13 maddeden oluşan görüş ve önerilerimiz ile bu mücadele sırasında elde ettiğimiz bilgi ve tecrübeyi kapsayan ayrıntılı Koronavirüs Raporumuzu ekte bilgilerinize arz ediyorum."

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, mektubunda siyasi parti liderlerine "Yaşadığımız bu zor günleri, aklın ve bilimin yol göstericiliğinde ve güçlü bir toplumsal dayanışmayla aşacağımıza inanıyorum." mesajını da iletti.

chp koronavirüs kemal kılıçdaroğlu