Son dakika haberleri... Van'da deprem (17 Şubat 2020 Kandilli Rasathanesi- AFAD son depremler)

Van'ın Tuşba ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 10 kilometre olarak açıklandı. AFAD verilerine göre, saat 23:18'de ise 3.7 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Depremin derinliği 7 kilometre olarak açıklandı.

Son dakika haberleri... Van'da deprem (17 Şubat 2020 Kandilli Rasathanesi- AFAD son depremler)

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre, saat 23:16'da Van'da 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 10 kilometre olarak açıklandı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 4.0, derinliğini ise 5 kilometre olarak açıkladı.

BİR DEPREM DAHA

AFAD verilerine göre, saat 23:18'de ise 3.7 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Depremin derinliği 7 kilometre olarak açıklandı.

VAN VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Depremin ardından Van Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Tuşba ilçemiz merkez üssü olan 4.1 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. İlk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybımız yoktur. Hepimize geçmiş olsun." ifadelerine yer verildi.

SON DEPREMLER

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

ulusal.com.tr

deprem van son depremler