Ali Uğur Akbaş'ın eski eşi Gülbin Vardar'dan Yeliz Yeşilmen hakkında flaş iddialar: Üçü de aynı evde...

Çektiği videolarla gündeme oturan Yeliz Yeşilmen bu seferde eşi Ali Uğur Akbaş'ın eski eşi Gülbin Vardar tarafından eleştiri oklarına hedef oldu.

Ali Uğur Akbaş'ın eski eşi Gülbin Vardar'dan Yeliz Yeşilmen hakkında flaş iddialar: Üçü de aynı evde...

Sosyal medya hesabından ağlayarak çektiği bir video paylaşan ve sonunun Bergen gibi olmasını istemediğini söyleyen Yeliz Yeşilmen, şiddet gördüğünün düşünülmesi üzerine, eşi Ali Uğur Akbaş ile bir video çekmiş ve "Biraz tatsız olaylar yaşandı. Kendi aramızda çözmeye çalıştığımız sorunlarımız var. Zamana bırakıyoruz." demişti.

Yeşilmen'in, Ali Uğur Akbaş ile beraberliği sırasında Akbaş ile evli olan Gülbin Vardar ise bu olaylarla ilgili yaptığı yorum ile gündem oldu.

Haber Magazin adlı programa görüntülü bağlanan Gülbin Vardar, Nurettin Soydan ve Ece Gürsel ile yaptığı röportajda, Yeşilmen hakkında flaş iddialarda bulundu.

Yuva yıkanın yuvası olmaz diyen Vardar, ikilinin evlilikleri hakkında, " "Ali’den dayak yediğini duyuyorum. Çünkü Ali artık başka biriyle yaşıyor. Hem de üçü de aynı evde. Yeliz Boşanmamak için de yüklü nafaka koparma derdinde. O benim dahil çok kişinin yuvasını yıktı." iddiasında bulundu.

İddialarını ilerleten Vardar, Yeşilmen'in birlikte olduğu erkeklere papaz büyüsü yaptırdığını da iddia etti.

ulusal.com.tr

yeliz yeşilmen Ali Uğur Akbaş