Meteorolojiden kritik uyarı!

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; bu gece Karadeniz kıyı şeridinde hafif, kıyıların iç kesimlerinde orta kuvvette, bölgenin iç ve yükseklerinde yer yer kuvvetli don olayı beklenmektedir.

Meteorolojiden kritik uyarı!

Dün öğle saatlerinden sonra güneybatı kesimlerde yağmur ve sağanak şeklinde başlayacak yağışların, bu gece sabah saatlerinde hava sıcaklığındaki azalışa paralel olarak Isparta, Burdur, Afyon, Uşak, Denizli'nin yüksek kesimleri, Karaman, Konya'nın güney ve batı çevreleri ile Batı Toroslar'da kar şeklinde görülmesi beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Güney Ege kıyılarında başlayacak yağışların zamanla etkisini arttırarak özellikle yarın sabah saatlerinde Muğla kıyılarında (Bodrum, Marmaris, Ortaca, Datça, Köyceğiz, Dalaman ve Fethiye) kuvvetli olması beklenmektedir.

Marmara'da halen kuzeydoğudan orta kuvvette esmekte olan rüzgarın kuvvetini artırarak fırtına şeklinde esecek. Fırtınanın, 04.12.2013-Çarşamba günü akşam saatlerinden sonra Marmara'da etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Kuzey Ege'de halen kuzeydoğudan kuvvetli olarak esmekte olan rüzgarın kuvvetini fırtına şeklinde esecek. Fırtınanın, 04.12.2013-Çarşamba günü akşam saatlerinden sonra Kuzey Ege'de etkisini kaybetmesi bekleniyor.

ulusalkanal.com.tr

kar meteoroloji yağış fırtına rüzgar sağanak