Putin koronavirüs aşısı için umutlu konuştu

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinde yeni tip koronavirüs salgınına karşı aşının en kısa zamanda çıkmasından umutlu olduğunu belirtti. Rus yapımı ilaçları kalite bakımından dünyanın en iyi ilacı olarak niteledi.

Putin koronavirüs aşısı için umutlu konuştu

Tüm dünyada yeni tip koronavirüse karşı aşı üretim çalışmaları sürüyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den konu ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Putin'in 'Rusya'da ve en kısa zamanda' vurgulu açıklaması dikkati çekti.

Rus Lider, sağlık çalışanlarıyla video konferans yöntemiyle bir araya geldi. Putin, Rusya’da koronavirüs salgınına karşı aşının en kısa zamanda çıkmasından umutlu olduğunu belirtti. Rus yapımı ilaçları da kalite bakımından dünyanın en iyi ilacı olarak niteledi.

Rus lider, "Aşının en kısa zamanda çıkacağını umuyoruz. Tabii ki ülkemizde ilaçlar da geliştirildi. Değerlendirmelerden gördüğüm kadarıyla kullanım kalitesi, temizliği bakımından dünyanın en iyi ilaçları. Bu harika bir şey" ifadelerini kullandı.

Sağlık çalışanlarının mesleki bayramını kutlayan Putin, görevlerini cesurca yerine getirdiklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Rus lider, salgının vatandaşların sorumluluğu ve sağlık çalışanlarının özverili çalışmaları sayesinde gerilemeye başladığını vurguladı.

Putin, salgınla mücadelede öne çıkan sağlık çalışanlarına, katkılarından dolayı en kısa zamanda devlet nişanlarıyla madalyaların takdim edileceğini söyledi.

ulusal.com.tr

putin aşı