Müge Anlı sağlıkçılardan özür diledi

ATV'de Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, dün yayında doktorlar hakkında söylediği birkaç söz nedeniyle, bugün yayında özür diledi.

Müge Anlı sağlıkçılardan özür diledi

Müge Anlı, dün koronavirüs nedeniyle hastaneye gidemediğini ve migren ağrısı nedeniyle doktorlarla yaşadığı bir problemi yayında anlattı. Anlı, konunun içerisinde, "Sonra diyorlar ki doktorlara iyi davranın. Anlatamıyorsun derdini. En son dedim ki inşallah sen de bir gün böyle bir migren ağrısı çekersin ve aynı tavırla karşılaşırsın. Gör bak nasıl oluyor" dedi.

Bu sözler üzerine dün sosyal medyadan "#MügeAnlıözürdile" kampanyası başlattı. Bunun üzerine Anlı, bugün program açılışında, söylemek istediklerini düzgün anlatamadığını ve yanlış anlaşıldığını söyleyerek tüm sağlıkçılardan özür diledi. Fakat sözlerini çarpıtmaya çalışan kesime ise amaçlarının yanlış olduğunu söyledi.

Dün akşam'da A Haber'de yaşadığı süreci daha ayrıntılı anlatarak, "Benim yaşadığım sadece bu hastaneyle ilgili bir sorundu. Benim yayında anlatmak istememin nedeni vatandaşlar benzer sıkıntılar çekebileceğini bilsinler diye söylemek istedim. Asıl üzüldüğüm, hiç istemediğim halde, koskoca bir sağlık sektörünü hedef almış gibi gösterilmeye çalışılması. Doktorlarımızda, konuyu tam olarak anlatamadığım için özür dilerim" demişti.

ulusal.com.tr

müge anlı Müge Anlı doktor