''Kebap Akademisi'' 53 mezun verdi
Asırlık lezzet Adana Kebabının usülüne uygun yapılması için hizmet veren "Kebap Akademisi" 53 mezun verdi. Ustalar kebaptan kullanılacak etin seçilmesinden pişirme ve servis tekniklerine kadar bir çok alanda eğitim aldı.
Asırlık lezzet Adana Kebabının usülüne uygun yapılması için hizmet veren "Kebap Akademisi" 53 mezun verdi. Ustalar kebaptan kullanılacak etin seçilmesinden pişirme ve servis tekniklerine kadar bir çok alanda eğitim aldı.
Türkiye'nin tescilli lezzeti "Adana kebabın" özelliklerini kaybetmeden nesillerce aktarılabilmesini hedefleyen "Kebap Akademisi" 53 mezun verdi.
Ticaret Odasınca açılan Akademiye, İstanbul, İzmir, Düzce ve Adana'dan 4'ü kadın 53 kişi başvurdu.
Kebapçı adayları, 2 gün boyunca Adanalı usta kebapçılardan eğitim aldı.
Eğitimlerde her ayrıntıya yer verildi. Ustalar, etin kıyılmasından şişlenmesine, pişirimesinden sunumuna kadar her konuda bilgilendirildi.
Eğitim sonunda sertifikalarını alan yeni kebapçılar şişledikleri etleri pişirip programa katılanlara ikram etti.
ulusalkanal.com.tr