Doğu Perinçek: AKP ve PKK'nın bölünme planını Bandırma Vapuru'nun yolcuları bozacak

Vatan fedaileri Almanya'da binlerce gençle buluştu. Türkiye Gençlik Birliği'nin Köln'de düzenlediği 19 Mayıs Şöleni'ne Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, milletvekili adayları Gülgün Feyman Budak ve Hulki Cevizoğlu katıldı. Bağımsızlık mücadelesi ve kararlılık mesajları verilen program müzik gruplarının dinletileriyle festivale döndü.

Doğu Perinçek: AKP ve PKK'nın bölünme planını Bandırma Vapuru'nun yolcuları bozacak

Avrupa'daki gençler 19 Mayıs Bağımsızlık ve Gençlik Bayramı kutlamasında Vatan fedaileri ile buluştu.

Türkiye Gençlik Birliği'nin Almanya'nın Köln kentinde düzenlediği 19 Mayıs Şöleni'nde binlerce genç Vatan için bir araya geldi. Coşkulu etkinlikte Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek binlerce gence hitap etti.

Perinçek emperyalist projelere izin vermeyeceklerini vurguladı.

Samsun'a Köln'den çıkıyoruz temalı etkinlikte İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal da katıldı.

Türkü ve şarkılarla devam eden programı Türkiye'nin sevilen televizyon sunucularından Gülgün Feyman Budak sundu. Gençler Gülgün Feyman'ı anlamlı bir sloganla karşıladı.

Avrupa ülkelerinden ve Almanyanın çeşitli eyaletlerinden çok sayıda dernek ve demokratik kitle örgütü ve İşadamı da gençlerle birliteydi.

Almanya Atatürkçü Düşünçe Dernekleri Birliği Genel Başkanı ve Avrupa Türkleri Dayanışma konseyi sözcüsü Dursun Arı gençlere seslendi.

Türkiye'de artaştırmacı gazeteciliğin duayenlerinden Hulki Cevizoğlu da Avrupa'daki yurtseverleri yalnız bırakmayan isimler arasındaydı.

Program Duello Biz, Ferhat Canikli, Grup Matrak ve Resul Dindar'ın seslendirdiği şarkılarla gençlik festivaline döndü.

Gençler türkü ve marşlara coşkuyla eşlik etti.

pkk AKP vatan partisi Doğu Perinçek tgb almanya köln Bandırma Vapuru