Ömer Çelik'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili iddialar hakkında açıklama yaptı.

Ömer Çelik'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'nın Kozan ilçesi Hurmalı Konak'ta AK Parti il ve ilçe yönetimi, gençlik ve kadın kollarının katılımıyla gerçekleştirilen teşkilat toplantısına katıldı.

Ömer Çelik toplantıda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN SAĞLIK DURUMU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili iddialara ilişkin Çelik, şunları söyledi:

- Türkiye büyüdükçe, güçlendikçe bir sürü provokasyonla siyasi sabotajla karşı karşıya kalıyor. Geçtiğimiz günlerde bunların en alçakçasından, en iğrenç, en çirkin olanlarından bir tanesiyle karşılaştık. Cumhurbaşkanımızın sağlığıyla ilgili üretilen yalanlar. Allah'a şükürler olsun, Cumhurbaşkanımız dirayetle basiretle ve çok yoğun bir emek vererek ülkemizin bütün meseleleriyle en detaylı şekilde ilgileniyor. İnşallah teşkilatlarımız bu emeğin, bu gayretin daha da bereketlenmesi için 2023-2024 seçimlerine en güçlü şekilde hazırlanıyorlar.

- Bakın sadece Adana'da bir gün içerisinde Cumhurbaşkanımızın yaptığı program, başka bazı genel başkanların bir aylık programına denktir. Cumhurbaşkanımızın sağlığıyla ilgili bu yalanları üretenler, akıl yoksunu olduğu gibi ahlak ve vicdan yoksunudur aynı zamanda. Tabii bunları sık sık yaptıkları için bunların yalanlarına herhangi bir şekilde vatandaşlarımızın ilgi göstermesi söz konusu olmuyor, olmayacak da. Tayyip Erdoğan düşmanlığını, Türkiye düşmanlığını, Tayyip Erdoğan karşıtlığını, Türkiye karşıtlığını, Avrupa'daki faşistlerin nereye kadar ulaştırdığını biz yakından biliyoruz.

- Bu son propagandaları yapanlar bu akıl, vicdan ve ahlak yoksunu kimseler Avrupa'daki faşistleri de geride bıraktılar. O yüzden teşkilatlarımız biliyor ki bu ahlaksızlıkla akılsızlıkla bu vicdansızlıkla da akılla vicdanla ahlakla ama kardeşlik ve gayretle de beraber mücadele etmeyi de sürdüreceğiz. Bunların hiçbir zaman Türkiye'nin gündemine yerleşmesine, hiçbir zaman bunların arkasındaki siyaset tarzının Türkiye'nin emeklerini heba etmesine, Türkiye'nin kazanımlarını yok etmesine asla fırsat vermeyeceğiz.

- Hep beraber yürüdüğümüz bu yolda bütün vatandaşlarımızla kardeşlerimizle arkadaşlarımızla beraber Cumhurbaşkanımızı bu dirayetli liderliği, partimizin ve Cumhur İttifakı'nın bu gücü ve her kesimden, her partiden vatandaşımıza ulaşma konusundaki gayretimiz, kardeşlik, birlik, beraberlik mesajımız her zaman olduğu gibi Türkiye'yi bir mücevher gibi işleyecek, yakınımızdaki coğrafyalara taşıyacak.

Ömer Çelik Ömer Çelik açıklama erdoğan hasta mı erdoğan sağlık durumu