Vatanım Sensin dizisi final yapıyor

Başrollerini Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in paylaştıkları Vatanım Sensin dizisi 59. bölümüyle final yapıyor. Vatanım Sensin Veda başlığıyla final bölümünün fragmanı yayınlandı. Cevdet ve Azize Filipos'un elinde türlü işkencelere uğruyor, Hilal ile Yıldız cephede hemşirelik yapıyor. İşte dillere desten hikayesi ile İzmir'in direnişini ekrana taşıyan Vatanım Sensin final bölümü

Vatanım Sensin 59. yeni bölümü ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Vatanım Sensin’in final yapacağı bir süredir konuşuyordu. Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in muhteşem oyunculuğu güçlü senaryosu ile milyonların sevgisini kazanan Vatanım Sensin dizisi İzmir’in direnişini, Mustafa Kemal ve arkadaşlarının nasıl zor şartlarda Kurtuluş Savaşı’na hazırlandığını ve Türk halkının dirayetini ekrana taşıyor.

Yayınlanan son bölümünde vatanı için vatan haini olmayı bile göze alan Cevdet’in yakalanıp işkenceye maruz kaldığını izlemiştik. Yeni bölüm fragmanın da Azize’ye de işkence edildiği ve Cevdet’in bu şekilde konuşturulmaya çalıştığı görülüyor.

Ayrıca yeni bölüm fragmanın da Yakup’un da yaralandığı sahneden çok küçük bir kesit var. Yeni bölüm yani final fragmanı heyecanı daha da arttırdı.

kanal d final vatanım sensin