Bahçeli'den emeklilikte yaşa takılanlar kararı - Son dakika EYT haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emeklilikte yaşa takılanlar EYT konusundaki kararını açıkladı. Bahçeli, "Hükümetin tavrını destekliyoruz" ifadelerini kullandı

Bahçeli'den emeklilikte yaşa takılanlar kararı - Son dakika EYT haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emeklilikte yaşa takılanlarEYT konusundaki kararını açıkladı. Bahçeli, "Hükümetin tavrını destekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, şunları söyledi:

"Ben de kendilerine bir konuyu hatırlatmak istedim. Erken emeklilik konusunda 7 Haziran seçimlerinden önce bütün siyasi partiler toplumsal talebi belli bir bölümü olarak ortaya çıkan gruba ses vermek açısından görüşlerini değerlendirmek açısından erken emeklilik ile alakalı konuyu koymuşlardı. Milliyetçi Hareket Partisi de seçim beyannamesine koymuştu. Hatta bir arkadaşımız Meclis açılır açılmaz yasa teklifi vermişti. Fakat gelişmeler, bazı yansımalar Cumhurbaşkanı'nın son konuşmasını değerlendirme bizim içinde genel kabul gören değerlendirmedir. Erken emeklilik iki boyutlu; birincisi ekonomik yönden çok ağır yükümlülükler getiren ama Güneydoğu'daki sınırdaki güvenlik görevlileri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin neredeyse bir ayla yaklaşan sınırdaki yükümlülükleri, Türkiye'de önemli değerlendirmelere tabi tutulması lazım. Bu düşüncemizi herkesle paylaşıyoruz"

ulusal.com.tr

mhp devlet bahçeli Emeklilikte yaşa takılanlar eyt