Şehit olan 2 orman muhafaza memuruna veda

İzmir'in Tire ilçesindeki yangına müdahale etmek için yola çıkan arazözün devrilmesi sonucunda 2 orman muhafaza memuru şehit oldu. İzmir’de düzenlenen törenle birlikte hayatını kaybeden orman memurları son yolculuklarına uğurlandı.

Şehit olan 2 orman muhafaza memuruna veda

Şehit orman muhafaza memurları İzmir’de düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlandı.

İzmir'in Tire ilçesinde çıkan orman yangına müdahale etmek için yola çıkan arasözün devrilmesi sonucu şehit olan Ali Yılmaz ve Nurullah Akbaş için İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’nde şehitler için düzenlenen tören yapıldı.

Törene Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Ege Ordusu Komutanı Korgeneral Ali Sivri ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’ de katıldı.

Törende konuşan Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, vatan hizmet verenlerin unutulmayacağını söyledi.

Cenaze namazının ardından Akbaş ve Yılmaz'ın naaşları, orman personeli tarafından bir süre omuzda taşındıktan sonra cenaze araçlarına konuldu. Türk bayrağına sarılı iki orman muhafaza memurunun cenazesi İzmir’in Torbalı ve Kemalpaşa ilçelerindeki köylerinde toprağa verildi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, törenin ardından aynı kazada yaralanan iki Orman Bölge Müdürlüğü personelini hastanede ziyaret etti.

ulusal.com.tr

izmir