Kimlik tespiti yapılan cenazeler yakınlarına teslim ediliyor

Saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınları, Adli Tıp Kurumuna akın etti. 39 kişiden 20'sinin kimliği belirlendi. Henüz kimliği tespit edilemeyenlerin yakınlarının ise acı bekleyişi sürüyor. Alilerin bir başka acı bekleyiş noktası da 4'ü ağır 65 yaralının tedavi gördüğü hastaneler oldu

Kimlik tespiti yapılan cenazeler yakınlarına teslim ediliyor

İstanbul Ortaköy'deki gece kulübüne terör saldırısında hayatını kaybedenlerin yakınlarının Adli Tıp Kurumu'ndaki bekleyişi sürüyor.

1'i polis 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısında hayatını kaybedenlerin cansız bedenlerini taşıyan ambulanslar adli tıp kurumu binasına peş peş girdi.

Yapılan çalışmalarda 15'i yabancı uyruklu ile 5 Türk vatandaşının kimliği tespit edildi. 19 kişinin kimlik tespiti için işlemler sürüyor. Kimliği tespit edilenler arasında Irak, İsrail, Ürdün, Tunus ve Belçika uyruklu vatandaşlar da bulunuyor.

Yabancı uyruklu kişiler için ilgili devletlerin İstanbul'daki konsolosları da Adli Tıp Kurumuna geldi.

Kimliği belirlenip otopsi işlemleri tamamlanan cenazeler ailelere teslim edildi.

Silahlı terör saldırısında şehit olan 21 yaşındaki polis memuru Burak Yıldız Polis Meslek Yüksekokulu'ndan 1.5 yıl önce mezun olmuştu. Şehit haberini alan Burak Yıldız'ın yakınlarının akın ettiği Mersin'deki baba ocağına bayrak asıldı. Naa

Otopsi işlemleri bitmeyen cenazelerin Adli Tıp önünde gergin bekleyişi sürüyor.

Saldırıda yaralanan 4'ü ağır 65 yaralının tedavileri sürüyor. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastenesi'nde yaralıların sağlık durumu ile ilgili yetkililerden bilgi alan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bakan Sayan, terör saldırılarının milletin birlik ve beraberliğini bozamayacığını da sözlerine ekledi.

ulusalkanal.com.tr

ortaköy reina istanbul terör saldırısı adli tıp