Canlı bomba Ömer Deniz Dündar'ın babası oğlunu bulmak için yaşadıklarını anlattı

Ankara'daki terör saldırısında canlı bomba olduğu belirtilen Ömer Deniz Dündar'ın babası konuştu. Baba Mehmet Dündar, terör saldırısından önce oğlunu bulmak için Halep'e kadar gittiğini ancak örgütün oğlunu vermediğini söyledi.

Canlı bomba Ömer Deniz Dündar'ın babası oğlunu bulmak için yaşadıklarını anlattı

Ankara'daki terör saldırısını gerçekleştirdiği belirtilen Ömer Deniz Dündar'ın babası oğlu ile ilgili konuştu. Baba Mehmet Dündar, oğlunu bulmak için Suriye'nin Halep kentine kadar gittiğini ancak oğlunu geri getiremediğini söyledi.

Ömer Deniz Dündar'ın hareketlerinden şüphelenen baba Dündar, önce oğlunu Emniyet'e şikayet etti. Dündar'ın Emniyet'te ifadesi alındı ancak serbest bırakıldı. Baba Dündar, bu olaydan 6 ay sonra oğlunun Suriye'ye kaçtığını belirtti.

Baba Mehmet Dündar, 17 Eylül'de oğlunun peşinden Suriye'ye gittiğini, birçok kampı gezdiğini belirtti. Çocuğunu Halep'deki El Nasır Muhacir kampında bulduğunu ifade eden Dündar, burada yaşadıklarını anlattı.

Baba Dündar, "Halep'teki kampa gittim. Kampın komutanı olduğunu söyleyen Batmanlı Türk şahısla görüştüm. 'Ben de Türkiyeli'yim çocuklarınla gurur duyman lazım. Buraya kendi istekleriyle cihat etmek için geldiler. Çocuklarını vermeyeceğim' dedi" ifadesini kullandı.

Oğlunu alamayan baba Dündar çaresiz Türkiye'ye döndü. Bu olaydan sadece 3 hafta sonra, Ömer Deniz Dündar bombalı saldırı eylemini gerçekleştirdi.

ulusalkanal.com.tr