Teori'deki tartışma Aydınlık'a taşındı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Aydınlık gazetesindeki Rota köşesinde yeni bir tartışma başlattı. Perinçek, “Atina, Roma ve Washington'un eşcinsel tanrıları Doğu Akdeniz'de" adıyla bir yazı kaleme aldı. Eşcinsel tanrılar ile bugünkü emperyalist sistemin ortak yönlerine vurgu yapan Perinçek, Türkiye'ye yönelen tehditlere dikkat çekti. Vatan Partisi lideri, Teori dergisinin Eylül sayısında da yer alan konunun tartışılması için okuyuculardan görüşlerini istedi.

Teori'deki tartışma Aydınlık'a taşındı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Türkiye'ye emperyalistler tarafından dayatılan bölünme ve eşcinsellik üzerinden yeni bir tartışma açtı. Perinçek, Aydınlık gazetesindeki köşesinden okurlarına seslendi. Teori dergisinin Eylül sayısında da yer alan konu hakkında okuyuculardan görüşlerini yazmasını istedi.

ROTA'da "Atina, Roma ve Washington'da tanrılar niçin eşcinsel" başlıklı bir yazı kaleme alan Perinçek, Türkiye'ye yönelik tehditlere dikkat çekti.

Perinçek, yazısında Türkiye’ye dayatılmak istenen eşcinsellik modelinin Doğu Akdeniz'deki son gelişmelerle bağına işaret etti.

Vatan Partisi lideri, tartışmaya ilişkin okuyuculardan görüşlerini istedi.

Öte yandan 7 Eylül’de Habertürk TV'de Kübra Par’ın sunduğu Açık ve Net programında konuşan Perinçek, Par’a Teori Dergisi’nin Eylül sayısını ve kendi kaleme aldığı “Eşcinsellik ve Yabancılaşma” kitabını hediye etti.

ulusal.com.tr

doğu akdeniz Atina aydınlık washington Vatan Partisi Doğu Perinçek roma Teori