Bir cinayet daha ortaya çıktı! Müge Anlı 17 Ocak Cuma son gelişmeler... Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün neler yaşandı?

17 Ocak Cuma Müge Anlı ile Tatlı Sert'te neler yaşandı? Müge Anlı ile Tatlı Sert'te olaylar neler... Müge Anlı tamamını izle...

Bir cinayet daha ortaya çıktı! Müge Anlı 17 Ocak Cuma son gelişmeler... Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün neler yaşandı?

Müge Anlı'daki Kemal Büyükdeniz cinayetinde bugün son dakika gelişmeleri yaşandı. 48 yaşındaki hurdacılık yapan Kemal Büyükdeniz, 5 Ağustos 2019'da, yaylada silahla vurularak öldürülmüştü. Bunun üzerine hala katilin yakalanmadığı davada, katilin aile içinden mi yoksa komşu Hüseyin Kasnakçı mı olduğu araştırılıyordu.

Programa başvuran Büyükdeniz'in kardeşleri, Müge Anlı'dan yardım istemişler ve Anlı ile birlikte olayı aydınlatmaya çalışmışlardı.

Bugün yayınlanan programda katilin komşu Hüseyin Kasnakçı olduğu ve cinayet sebebinin bir tarla üzerindeki anlaşmazlık olduğu ortaya çıktı.

Fakat Büyükdeniz'in kardeşleri Hüseyin Büyükdeniz'in bu cinayeti tek başına işlemediğini ve başka birisinin daha yardım ettiğini iddia etti.

Bunun üzerine Müge Anlı, devreye polislerin girdiğini ve tüm suç ortaklarının yakalanacağını ifade etti.

Dün canlı yayında evlilik dolandırıcılığı dosyası da ele alınmaya devam edilmiş, Mustafa Şimşek canlı yayına katılmıştı. Canlı yayında kadınlarla mağdurları tanıştırdığını itiraf eden Şimşek, canlı yayında gözaltına alındı.

Daha sonra Fas'tan getirilen binlerce sahte gelinin olduğu ortaya çıktı. Tehditle kadınları kullanan çete hakkında soruşturma başlatan Emniyet Genel Müdürlüğü, evlilik şebekesiyle ilgili çocuk ticareti iddiasını da incelemeye başladı.

MÜGE ANLI TAMAMINI İZLE

ulusal.com.tr

müge anlı ile tatlı sert müge anlıda neler oldu müge anlı cinayet