Müge Anlı'da bugün neler oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert 10 Mart 2020 Salı izle... Canlı özet

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün neler yaşanıyor? Müge Anlı ile canlı özet... Müge Anlı ile Tatlı Sert izle...

Müge Anlı'da bugün neler oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert 10 Mart 2020 Salı izle... Canlı özet

Dün programa annesini bulmak için gelen Birgit, annesinin bulunduğunu öğrendi. Stüdyoda annesinin fotoğrafını ilk kez gören Birgit'in ilk işi Müge Anlı'ya sarılmak oldu. Birgit'in iki erkek kardeşi olduğu da öğrenildi. Sevinç, kızını görmek için alkışlarla stüdyoya geldi. Sevinç ise kızının varlığından habersiz olduğunu söyledi. Doğum yaptığı sırada çocuğunun öldüğünün söylendiğini anlattı. Aile fotoğrafı çektiren anne kız ve erkek kardeş, Birgit'i Yalova'ya götürdü.

Bir hafta önce Antalya'dan kaybolan Mehmet Coşar'ı aramak için eşi Müge Anlı'ya başvurdu. İnşaat işçiliği yapan 44 yaşında ve 4 çocuk babası Mehmet Coşar 40-50 bin lira çekerek ortadan kayboldu.Görenlerin ulaşması bekleniyor.

6 yaşındaki Zehra'nın katili aranıyor! Cinayetin işlendiği yakın zamanda eve gelen bir misafirin telefonu kayboluyor ve telefonun Kadriye'de olduğu ortaya çıkıyor. Telefonun çocukları tarafından saklandığını ve telefonun kendisi tarafından çalındığını düşünecekler diye sakladığını söyledi. Ceylan ise olay gününde sadece Kadriye ile Zehra'nın olduğunu iddia etti. Polisin iz sürmesi sonucunda telefonun evden 90 kilometre uzaklaştığı da öğrenildi. Telefonun bir kere açıldığında da bir erkek tarafından küfür sarfeldildiği Ahmet tarafından iddia edildi. Kadriye ise ben telefonu kimseye vermedim dedi.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 10 MART SALI

ulusal.com.tr

müge anlı ile tatlı sert müge anlı