3 Ocak 2017 Salı Ankara ve İstanbul'da okullar tatil mi

Ankara ve İstanbul'da soğuk hava etkisini gösteriyor. Buzlanma ve don olaylarının da etkili olduğu iki ilde yaşayan milyonlarca öğrenci ve veli, 3 Ocak 2017 Salı günü Ankara ve İstanbul'da okullar tatil mi sorusunun cevabını merak ediyor. Peki, 3 Ocak Salı günü Ankara ve İstanbul'da okullar tatil mi

3 Ocak 2017 Salı Ankara ve İstanbul'da okullar tatil mi

Ankara Valisi Ercan Topaca yarın (3 Ocak) okulların tatil olmayacağını açıkladı.

Vali Topaca sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Sevgili öğrenciler, Havaların soğuması okulların tatil edilmesi için yeterli sebep değildir. Sıkıca giyinmenizi tavsiye ederim. İyi dersler." dedi.

3 OCAK 2017 SALI GÜNÜ ANKARA'DA HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 3 Ocak 2017 Salı günü Ankara'da havanın parçalı bulutlu olacağını, en düşük sıcaklığın eksi 8 derece, en yüksek sıcaklığın ise eksi 2 derece olacağını tahmin etti.

3 OCAK 2017 SALI GÜNÜ İSTANBUL'DA HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, 3 Ocak 2017 Salı günü İstanbul'da hava çok bulutlu olacak. En düşük sıcaklığın 1 derece olacağı, en yüksek sıcaklığın ise 9 derece olacağı tahmin ediliyor.

Öte yandan İstanbul'da etkili olan soğuk havanın ardından 3 Ocak 2017 Salı günü İstanbul'da okulların tatil olup olmayacağına yönelik herhangi bir açıklama yapılmadı.

ulusalkanal.com.tr