İstanbul Üniversitesi'nde "FETÖ, PKK ve IŞİD'le mücadele" etkinliğine engel

İstanbul Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü 22 Şubat Çarşamba gününe planladığı "FETÖ, PKK, IŞİDLE MÜCADELE" başlıklı etkinlik okul yönetimi engeliyle karşılaştı.

İstanbul Üniversitesi'nde "FETÖ, PKK ve IŞİD'le mücadele" etkinliğine engel

Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar ve FETÖ mağduru emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz'un konuk olduğu terörle mücadelenin konuşulduğu etkinlik, okul yönetiminin yer göstermemesi ve boş sınıfların bile öğrenci girişine kapatılması sonucu Hasan Ali Yücel Fakültesi kantininde yapıldı.

Konuyla ilgili 10 gün öncesinden dilekçe verdiklerini ve etkinliğe son gün kala ret cevabı aldıklarını belirten İstanbul Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü Başkanı Mert Gezici "Biz okulun resmi bir kulübüyüz ve etkinlikten 10 gün önce İletişim Fakültesiyle görüştük bize boş olan sınıflarda etkinlik yapabileceğimiz söylendi. Ancak etkinliğe son gün kala fakülte de 'boş' olan sınıflarda etkinlik yapamayacağımızı söylediler. Bugün Türkiye FETÖ ile mücadele veriyor bu süreçte IŞİD, FETÖ, PKK terörüyle alakalı yapacağımız bir etkinliğe yer göstermemelerini aklımız almıyor. Biz FETÖ ile mücadelede hep var olmuş bedel ödemiş Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağarın konuşmacı olduğu etkinliğimiz için okuldan destek alamıyoruz." İfadelerini kullandı.

ulusalkanal.com.tr

fetö pkk ışid istanbul üniversitesi