Dhruv hala Thapki'ye aşık! Aşk Bir Rüya 44. yeni bölümde neler olacak? 2 Nisan Perşembe 2020 Aşk Bir Rüya 44. bölüm fragmanı izle…

Her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Aşk Bir Rüya dizisinde neler yaşandı? Aşk Bir Rüya'nın yeni bölümünde neler olacak? 2 Nisan Perşembe günü özeti... Aşk Bir Rüya dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Dizinin gerçek adı nedir?

Dhruv hala Thapki'ye aşık! Aşk Bir Rüya 44. yeni bölümde neler olacak? 2 Nisan Perşembe 2020 Aşk Bir Rüya 44. bölüm fragmanı izle…

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Aşk Bir Rüya, hafta içi saat 21:30, hafta sonu saat 21:00'de ekranlara geliyor. Gerçek adı 'Thapki Pyaar Ki' olan 2015 yapımlı dizinin hikayesi; Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki'nin kalpleri ısıtan romantik, dram öyküsü her gün Kanal 7 ekranlarında...

Aşk Bir Rüya'nın yeni bölümünde bugün; Vasu, Shada'nın Dhruv'u sevmediğini söylediği videoyu izler. İlk olarak Shada'ya öfkelense de Shada onun aklını karıştırmayı hemen başarır. Ona Thapki'nin tehditleriyle bunu söylediği yalanını atar.

Vasu ise bu sözler üzerine inanmak istediği kişi olan Shada'ya inanır fakat Thapki'ye de ona inanmadığını belli etmez. Bundan sonra Vadu ve Shada el ele verip Thapki'nin üzerine gidecektir!

Bu sırada Vasu, Shada ile Dhruv'u birbirine aşık etmek istemektedir. Masada Dhruv'a yemeği beğenip beğenmediğini sorar. Dhruv ise yemeği Thapki'nin yaptığını söyler. Herkes şok olmuştur... Dhruv, Thapki'nin el lezzetini çok iyi bilmektedir.

Yemin zamanı gelmiştir. Fakat Thapki, sindur sürmediği için yemininin kabul olmayacağı düşünülmektedir. Thapki tam yemin ederken üst kattaki Bihaan'ın ayağı takılır ve Thapki'nin yüzüne sindur düşer...

AŞK BİR RÜYA 44. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

Aşk Bir Rüya Aşk Bir Rüya izle Aşk Bir Rüya fragman Aşk Bir Rüya duruv tapki Aşk Bir Rüya tapki bihan